בדיקת אפיון תאים- תשובת הביופסיה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

09/01/2019 | 22:05 | מאת: אני

כהמשך לשאלתי הקודמת פה- בקצרה- אני בת 29 סובלת שנתיים וחצי מפריחה לא מוסברת. במסגרת הברור הועלה- גמא גלובולין 21.2 ערך עליון 18. ובנוסף עשיתי גם ביופסיה- תשובת הביופסיה- skin left arm' psoriasiform dematitis. pas stain is negative for fugi. alcian blue does not show mucin depsits. cd3 show minimal . exocytosis cd4 cd8-2 ' cd7 not decreased' cd30- cd68 scattered histiocytes' k167- 10% זן. התשובה לבדיקת ביופסיה שקיבלתי. ונשלחתי לבצע את הבדיקות- facs ובדיקת tcr האם חוששים לממאירות? האם זה קשור לזה שיש לה בלוטות לימפה בצוואר שגדלות וקטנות לסרוגין. ועייפות תמידית שלי. אני חוששת. אודה מאד מאד למענה!

על פניו אין בתשובה עדות למחלה המטולוגית ברורה. כדאי להתייעץ עם רופא העור כדי להבין מה הכיוון.

מנהל פורום המטולוגיה