אנמיה משפיעה על המחזור?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

06/01/2019 | 14:59 | מאת: האם יש קשר בין אנמיה למחזור?

אני אנמית ואני לא אוהבת את הכדורי ברזל ולא לוקחת אותם. אני קצת סובלת מכל התופעות שיש לאנמיה אבל אני עדיין מסוגלת לתפקד.. קיבלתי החודש כבר מחזור ובדרך כלל המחזור שלי בין 3-4 ימים ואני עם תחבושת עם רמת ספיגה גבוהה. החודש הזה התחיל עם מחזור קצר כרגיל, ואז אחרי שבוע הגיע לי עוד מחזור שנמשך כבר מעל שבוע וחצי ולא עוצר, אך אני עם תחבושות של רמת ספיגה יותר נמוכה. זה נורמאלי? אני בת 14

במידה ויש דימום ממושך שגורם לאנמיה ממליצה לפנות לרופא נשים. כמו כן במידה והאנמעה וחסר הברזל משמעותיים, ניתן לקבל ברזל בעירוי.

מנהל פורום המטולוגיה