בהמשך לתשובתך אליי מיום 26.12 לגבי פרדניזון ו ITP

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

01/01/2019 | 17:34 | מאת: שירה

אפשר לקבל טיפול במבטרה בלי כריתת טחול ואם כן איך מקבלים אישור לדבר כזה? הבנתי שבארץ אין אפשרות לטיפול הזה ללא כריתת טחול. האפ טיפול בדפסון יכול להועיל לפני ניסיונך ? תודה רבה מראש

לגבי מבטרה-לעיתים ניתן לקבל דרך ועדת חריגים, אופציה נוספת היא דרך ביטוח פרטי אם יש. הטיפול בדפסון הוא אחת האופציות לטיפול בITP - למרות שאינה היעילה ביותר. חלק מהמטופלים יגיבו, אך לרב מקובל לנסות טיפולים אחרים לפני שפונים לדפסון.

מנהל פורום המטולוגיה