תסנין ניכר של תאי פלסמה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

31/12/2018 | 09:35 | מאת: שבי

בס"ד לדר אודית גוטווין בוקר טוב. עשיתי בדיקת קולונוסקופיה לפני כחודש, גילו 2 פוליפים באחד קבלתי תוצאה פתולוגית: "יש לציין תסנין ניכר של תאי פלסמה ריאקטיביים בסטרומה של הפוליפ (צביעה פוליטיפית עם שרשראות קלות קפא ולמבדה" רופא המשפחה שלי לא ידע להסביר לי מה המשמעות. אודה לך על המעה מה המשעות של התוצאה ? אשמח באם אוכל לקבל את המענה למייל האישי שלי שציינתי מקודם. שוב תודה תודה

אין אפשרות לענות למייל אישי

01/01/2019 | 13:30 | מאת: שבי

בס"ד אוקי. אז תענו בפורום . באם ניתן לקבל תיזכור שיש מענה מהרופא. תודה

מבחינה המטולוגית, כאשר תאי הפלסמה פוליטיפים, להבדיל ממונוטיפים, לא מדובר בגידול של תאי פלסמה.

מנהל פורום המטולוגיה