הריון כשיש את הנוגדן אנטי אי

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/12/2018 | 11:25 | מאת: חיה

אני בת 39 בהריון האחרון מספר 8 שהיה לפני כשלוש שנים הסתבר שיש לי את נוגדן האנטי אי. היות ובלידה ראשונה קיבלתי מנות דם הרופאה חושבת שאז קיבלתי את הנוגדן. שאר הלידות היו בחו"ל וגם מעקב ההריון ולא אמרו לי אף פעם על הנוגדן. הייתי רוצה מאוד הריון נוסף. האם אני יכולה לסמוך על כך ששבעה הריונות היו תקינים עם הנוגדן שכך יהיה שוב. שאצלי הנוגדן הוא ברמה נמוכה ולא יהיה סיכון?

קיים סיכוו מסויים בכל הריון ולכן תזדזקקי למעקב.

30/12/2018 | 16:59 | מאת: חיה

תודה רבה. רוצה רק לברר עוד פרט עשיתי לא מזמן בדיקת כייל כשאני לא בהריון. ואני כותבת כאן מה כתבו לי כייל-1:4 משמעות קלינית- לנוגדן יש משמעות קלינית לגבי h.t.r ולגבי h.d.n. רוצה לשאול אם כמות הכייל נמוכה האם זה יכול להצביע שכך יהיה גם בהריון?

מנהל פורום המטולוגיה