בלוטה קטנטונת חדשה בצוואר קדמי

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

29/11/2018 | 22:57 | מאת: ליה

שלום רב דר היום הבחנתי שיש לי בלוטה פיצית חדשה בצוואר מקדימה ממש ליד השקד השמאלי אני בטוחה שהבלוטה חדשה כיוון שאני בן אדם שמאוד בודק את עצמו ועירני לכל חדש . אציין שבצוואר מאחורה באותו צד הופיעה לי כבר יומיים חצ'קון אדוםמעט גדול וכואב . האם קשור ??!האם בלוטות הלימפה בצוואר קדמי מנקזות גם את הזיהום שבא מהצוואר האחורי ? עוד אציין שיש לי כובד בראש בצד שמאל של אותו צד של הבלוטה והחצקון כבר שבועיים מין תחושה שמשהו תפוס בתוך הראש ורופא המשפחה והנוירולוג טוענים שזו הרגשה על רקע מתח נפשי . ביולי עשיתי אולטרסאונד צוואר בגלל בלוטת התריס שיצא תקין בדיקות דם אחרונות ביצעתי באוגוסט גם תקינים . האם יש לדרוש עוד בדיקות מסויימות אני שרויה בחרדה .

בלוטה יכולה להופיע כתוצאה ובסמוך לזיהום בעור. במידה והבלוטה גדלה-רצוי שהרופא המטפל יבדוק ויתרשם.

מנהל פורום המטולוגיה