לימפומה נון הוצקין - טיפול

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/11/2018 | 16:08 | מאת: תמר

שלום, האם הטיפול הכימי והביולוגי הספציפים למחלה זו פוגעים בתפקוד הלב ? האם כל טיפול כימו פוגע בלב.. לקרוב משפחתי סרטן זה והוא סובל מאי ספיקת לב. האם ניתן להתחיל בטיפול ובמדינה ותהיה הדרדרות יפסיקו באמצע? הסרטן נמצא במעי גס וערמונית

יש סוגים רבים של לימפומה נונן הודג'יקנס. בחלק מהסוגים חשוב לתת תרופה שיכולה לפגוע בלב בשם אדריאמיצין. לעיתים אם יש בעיה לבבית משמעותית עוד לפני תחילת הטיפול ואז נהוג לתת תרופה תחליפית. כאמור קשה לתת תשובה לגבי מקרה ספציפי בלי להכיר את כל פרטי המקרה.

מנהל פורום המטולוגיה