DVT ב רגל פקטור 11 גבוה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

06/11/2018 | 19:57 | מאת: גיא

שלום, עקב DVT בשוק התחלתי טיפול בקלקסן 60 2X ליום ולאחר שבוע נלקחו בדיקות לקרישיות יתר, אחר כך עברתי לקסלרטו 2X15 ל3 שבועות ובהמשך מתוכנן ל 20X1 ליום. התחילו להגיע תוצאות בדיקות הדם ובינתיים רק פקטור 11 גבוה מחוץ לתחום עם 225. יש עוד בדיקות שבעבודה. מה המשמעות והאם צריך ויש טיפול צפציפי לפקטור 11 ? אם צריך עוד תוצאות אני יוכל להוסיף. התור החוזר להמטולוגיה הוא רק עוד 3 חודשים.

בפקטור 11 אינו חלקמבירור קרישיות מקובל ולממצא זה לרב אין משמעות.

09/11/2018 | 13:48 | מאת: גיא

נבדק גם הבדיקות האלו: pt,ptt,fibrinogen, lac,anti thrombin3,protein c activity,free protein s,activ prot c resistance,factor11,factor9,factor8,pcr f2,apla,anf ana,b2gp1 מה שיש תשובות בינתיים ועם תחומים אז הם בתחום, ויש כאלו שעדיין בעבודה וגם תוצאות ללא תחום: RVVT-LAC ratio=1.13 LAC-SCT ratio=1.00 האם זה מכסה את בדיקות הקרישיות למקרה שכתבתי בהתחלה או בדרך כלל עושים עוד?

לדעתי חסרה הבדיקה לאנטיקרדיוליפין.

21/11/2018 | 16:12 | מאת: גיא

גם אנטיקרדיוליפין נעשה זה רשום בטופס הבדיקה = APLA וזה כמו חלק מהבדיקות עדיין לא הגיעו תשובות תודה

מנהל פורום המטולוגיה