בלוטות לימפה בצוואר ונפיחות בלימפה בטן

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

03/11/2018 | 15:57 | מאת: ליאה

היי אני בת 25 בריאה בד״כ לאחרונה התחילו כאבי ראש חזקים , לפי בדיקת נוירולוג לא היה מה שהוא מדאיג ואמר שזה לחץ נפשי ואחרי בדיקת סי טי מוח גם התוצאות היו תקינות . לפני כמה ימים הרגשתי שיש גוש קטן בצוואר , אגב יש לי גוש בצוואר בצד שמאל כבר כמה שנים ללא שינוי בגודל , בוצעה היום בדיקת אולטראסאונד לאזור הצוואר ופשוט יצא שיש הרבה גושים קטנים באיזור בגודל של עד 0.4 מ״מ , כך לפי דברי מי שביצע הבדיקה ,יש לי כאבים באזור הצוואר , ולפי אבחנת רופא המשפחה שיש גם דלקת בגרון עם מוגלה !! כך ראיתי בהפנייה ונתן לי מיקסופין , לא יודעת אם זה קשור , אבל התחלתי להילחץ ולחפש פה ושם כל מיני כתבות על גידול ומחלת לימפה , ורק היום שמתי לב לבלוטת הלימפה שיש באזור הבטן מתחת לחזה ואני רואה שיש ניפוח כזה בצד אחד ,,, לחץ אדיר מחשבות ודאגה .... אשמח לתשובה תודה מראש

בלוטות של 0.4 סײמ הן קטנות ואען מחשידות ללימפומה. חגבי הממצא באיזור הבטן-קשה לדעת דרך המחשב. ממליצה להבדק על ידי רופא המשפחה.

מנהל פורום המטולוגיה