פריחה מקלקסן בהריון עם גירוד ואודם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

18/10/2018 | 08:26 | מאת: רוזמרי

שלום אני בהריון שבוע 26. מזה כחודש וחצי התחלתי ליטול זריקות קלקסן 40 מ"ג לאור השילוב של : הריון שנמצא בסיכון ולכן אני בשכיבה בחלק מהיום. שמירת הריון לצד קרישיות יתר - נמצאתי הטרוזיגוטית ל pt20210. וכן העובדה שבהריון. לכן המטולוג המליץ קלקסן. אז כאמור נוטלת כחודש וחצי אך בשבוע האחרון פריחה ואודם ונפיחות באזור ההזרקות בירכיים. מה לעשות וממה נובע? האם זה כי פיספסתי 3 זריקות? לא רציף. בערך פעם בשבןע לא לקחתי... תודה

תכובה מקומית לזריקות קלקסאןהיא שכיחה. ממליצה להיבדק על ידי הרופא המטפל כדי שיסתכל ויראה במה מדובר.

21/10/2018 | 09:54 | מאת: רוזמרי

הראתי לו. הוא אמר להמשיך עם הזריקות. ואולי זה בכלל משהו שאכלתי שגרם לזה לדבריו. אני חוששת ולא רוצה לפנות אליו שוב ולנדנד. זה מגרד וזה כתמים אדומים גדולים. ויש חום מקומי. ממה זה נגרם ? והאם מסוכן?

מנהל פורום המטולוגיה