טסיות מעל הנורמה אחרי פציעה ודימום

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/10/2018 | 10:53 | מאת: רינה

שלום..בתקופה האחרונה הרגשתי חובר זרימת דם בידיים וברגליים כולל תחושת שריפה עשיתי בדיקת דם ויצא שטסיות דם אצלי מעל הנורמה ..חשוב לציין שחוויתי דימום בתקופה האחרונה ..אם התגובה של יצור הטסיות היא עקב הדימום תוך כמה זמן אמורים הערכים לחזור לנורמה?!

חסר ברזל משמעותי כתוצאה מדימום משמעותי יכול לגרום לטסיות מוגברות וגם טסיות מוגברות משמעותית יכולות לגרום לנטיה לדימום. במידה וטסיות מוגברות בבדיקות חוזרות- ממליצה להבדק על ידי המטולוג על מנת לאתר את הסיבה.

מנהל פורום המטולוגיה