כתמים כחולים ברגל ללא מכה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

11/09/2018 | 16:41 | מאת: אלה

שלום, אשמח לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע לאור כתמים כחולים ברגליים ללא קבלת מכה. לעיתים יש כאב בנגיעה ולפעמים לא. קורה הרבה כבר תקופה של שנתיים בערך. ביצעתי בדיקות.דם הכל תקין. גם בדיקת.קרישיות דם תקינה. על מה זה יכול להעיד? אודה לעזרתך

יש לוודא כי אינך נוטל. תרופות מדללות דם. כתמים ברגליים אינם מעידים בהכרח על בעיה המטולוגית. במידה ויש נטיה משמעותית לדימום-בעור, במחזור אחרי ניתוחים או טפולי שיניים ניתן לבדוק תפקוד טסיות אך יש צורך בהפניה על ידי המטולוג.

מנהל פורום המטולוגיה