אירוע מוחי כתוצאה ממדל

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

27/08/2018 | 02:10 | מאת: אלי שמש

עברתי סטרוק כתוצאה מתאונה חדשה יחסית לדילול בדם היום אחרי שנה ניצפו כרישים זעירים במוח וגם איזור שניפגע בזמן האירוע אני סובל בעיקר מכאבים ברמה חזקה מאוד בשרירים א מה הן הבדיקות בתחום הדמי שעלי לבצע ב איזה מדלל דם לא גורם לדימום יתר ג האם יש קשר בין הדם לכאבים החזקים בשרירים ד האם יש מאגר ארצי עם נתונים על על דיווחים מבתי חולים על תרופות שגורמות לדימומים במוח

מדובר במקרה מורכב ולא נראה כי הבעיה העיקרית היא המטולוגית. בנוגע למדלל דם- אם יש סיכון מוגבר לדימום לעיתים מפסיקים טיפול או מפחיתים מינון אך חשוב לדעת מה הסיבה לנטילה של המדלל כי לפעמים לא ניתן לשנות את הטיפול. ממליצה לפנות לרופא המשפחה/נוירולוג

28/08/2018 | 18:32 | מאת: יעקב

זו לא תשובה זו התעלמות מן השאלות

על חלק מהשאלות לא ניתן לענות עלהם על סמך הנתונים שהצגת ויש להכיר את התיק הרפואי לעומק. בכל מקרה קרוב לוודאי שאין קשר לכאבי שרירים. כל מדללי הדם כרוכים בנטייה לדמם ולא כל מדלל דם מתאים לכל מחלה. יש להתאים את התרופה למקרה הספציפי.

מנהל פורום המטולוגיה