WBC נמוך למשך חודשיים ב2 בדיקות דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

16/07/2018 | 17:10 | מאת: עמליה

היי, לפני כחודשיים עשו לי בדיקת דם שגרתית והכל היה תקין חוץ מערך של 3.5 בWBC. היום עשו לי בדיקה של ספירת דם והערך עלה מעט אך עדיין נמוך מהנורמה והוא 3.7. כל שאר ספירת הדם תקינה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לערך הנמוך? מבחינת הרגשה יש לי הרבה כאבי ראש (מאז ומתמיד) ואני מנוזלת כבר חודשיים אם כי השתפר מאד. לפני כמה ימים הייתה לי צרבת חזקה וכאבי בטן אחרי אכילה אבל הם עברו לאחר יומיים.

16/07/2018 | 17:16 | מאת: עמליה

יש לציין כי אני בת 22 עם משקל תקין, לא מעשנת

מבחינה המטולוגית המדד החשוב הוא מספר הנוירטופילים האבסולוטי ופחות ערך הWBC.

מנהל פורום המטולוגיה