חלבון ושרשראות קלות מוגברות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/06/2018 | 11:58 | מאת: תומר

שלום אני בן 45 בעודף משקל  בעקבות כבד שומני הופניתי לבדיקות דם. תוצאות מחוץ לתחום:  IGA 630.7   GLOBULIN BETA 2       8.3 באיסוף שתן 24 שעות חלבונים     172 FREE LIGHT CH KAPA 24.58 כל יתר הבדיקות דם כימיה ספירה יצאו בנורמה כולל אולטראסאונד בטן עליונה + אגן האם זה מרמז על משהו דחוף? האם רצוי בדיקות נוספות או רק מעקב כל כמה חודשים? תודה

הצגת תשובות חלקיות ולכן לא ניתן לענות. בבדיקת אלקטרופורזה של חלבון חשוב לדעת אם זוהה מקטע מונוקלונלי ובבדיקת free light chains חשוב לדעת מה היחס בין השרשרות- ratio.

מנהל פורום המטולוגיה