מעקב המטולוגי עקב ברזל שפעם תקין ופעם נמוך

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/06/2018 | 19:34 | מאת: ל

שלום אני בת 46 - שנים הברזל שלי עולה ויורד ללא אנמיה ועל כן אני במעקב סדיר אצל המטולוגית - לאחרונה יצא לי מוגלובין תקין 14 HCT טיפה גבוה 46.6 וMACRO 3.2 קצת גבוה. והיפו 13.3- הפריטין 25.1 ואיירון83 וטרנספרין תקין 276 - כמובן כמעט כל שנה שנתיים עשיתי סדרות של עירויי ברזל כי אני מתקשה בבליעת כדורים יכולה רק לקחת תוסף פלורידיקס ברזל שעוזר אך נורא באיטיות אשמח לקבל התייחסות תודה

על פי הנתונים שהצגת, ההמוגלובין תקין ומחסני הברזל תקינים- כך שאין צורך בטיפול בברזל.

מנהל פורום המטולוגיה