Jak 2 ממש לחוץ ..דוקטור

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/04/2018 | 12:09 | מאת: גיא

שלום פרופסור אני בן 26 ספורטאי מוצא מזרחי בחיים לא נגעתי בסיגריות או נרגילה בשל המוגלובין והוצמטקריט ברף העליון של הנורמה כבר 5 שנים כדוריות דם לבנות אדומות וטיסות ברמה סבירה נשלחתי להמטולוג שנתן לי us טחול ...בנוסף הוא מישש והוא אמר שהוא לא מרגיש שהוא גדול..ובדיקת jak 2 ,,,בקיצור עשיתי את הבדיקה ואני מחכה כבר 3 ימים לתשובה ועכשיו סופש. והמתח הורג אותי הלך לי התיאבון..מה השכיחות של תשובה חיובית באוכלוסיה כמו שלי ולמה לוקח לבדיקה כול כך הרבה זמן אני ממש מפחד

בירור פולצטמיה תמיד לוקח זמן, לעיתים שבועות, כיוון שמדובר בבדיקה גנטית. ממליצה להמתין בסבלנות.

מנהל פורום המטולוגיה