עזרה לימפוציטים גבוהים ונויטרופילים נמוכים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/01/2018 | 15:15 | מאת: לימפוציטים גבוהים ונויטרופילים נמוכים

היי שמי אלונה ואני בת 21 , מזה כמה חודשים שבבדיקות הדם שלי הכל תקין למעט לימפוציטים (%) גבוה 53.6 וניוטרופילים נמוכים (%) 36.7 , אני סובלת מקור כל הזמן מה שלא היה בעבר כמו כן חולה לעיתים קרובות כאשר אני בדרך כלל חולה לעיתים מאוד מאוד רחוקות , כל הזמן מופיעים לי פורונקולים ועכשיו גם פיטריאזיס רוזאה. גם כאשר עשיתי עכשיו בדיקות דם יותר מקיפות הכל תקין לעומת מה שציינתי. במה יכולה להיות הבעיה?

יש להסתכל על הערכים האבסולוטיים של תאי הדם ולא על האחוזים.

04/01/2018 | 15:36 | מאת: לימפוציטים גבוהים ונויטרופילים נמוכים

הערכים האבסולוטיים הם תקניים , מה היית ממליצה לבדוק , בדיקות דם, תרופות, על מנת להבין היכן הבעיה ?

מבחינה המטולוגית על פניו איני רואה צורך בבירור נוסף, אך יש להיוועץ ברופא המטפל שמכיר את המקרה.

09/10/2020 | 23:48 | מאת: אופיר

מה הכוונה ערכים אבסולטים?

מנהל פורום המטולוגיה