בדיקת דם- תוצאות לא מובנות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/10/2017 | 22:36 | מאת: ענת

שלום רב בת 53 בריאה. בעקבות כאבים ברגלים עשיתי בדיקת דם מקיפה. אני מאד מודאגת כי קבלתי את התוצאה הבאה: igg kappa-עקבות אימונופיקציה- עקבות מונוקלון כל שאר הבדיקות תקינות. אני מודאגת. אשמח להתייחסות בהקדם

מדובר בממצא גבולי בלבד ומנסיוני קרוב לוודאי שאין מדובר במחלה המטולוגית. למען הסר ספק ניתן להשלים בדיקת שרשרות קלות בדם ובנס ג'ונס בשתן ופנות ליעוץ המטולוגי.

28/10/2017 | 13:32 | מאת: בדיקת דם לא מובנת

ד״ר המון תודה. עשיתי את שאר בדיקות השרשרות הקלות. ואכן הכל תקין. תודה ממש על ההתייחסות

מנהל פורום המטולוגיה