השפעת תוספי מזון ותרופות על בדיקות דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/10/2017 | 17:14 | מאת: ח

שלום, שאלה לגבי הבדיקות הבאות: Lupus Anticoagulant Cardiolipin IgG Cardiolipin IgM Beta 2 Glycoprotein ANA 1. האם תוספי מזון בכלל ותוסף מזון קואנזים Q10 במינון 600 מיליגרם ביום יכולים להשפיע על תוצאות בדיקות הדם? 2. האם תרופות, לרבות תרופות הניתנות בזמן טיפולי פוריות, משכחי כאבים, מאלחשים יכולים להשפיע על תוצאות בדיקות הדם? תודה

הבדיקות אינן מושפעות מתוספי מזון. בדיקת לופוס אנטיקואגולנט מושפעת מתרופות לדילול הדם.

23/10/2017 | 15:12 | מאת: שם

תודה. האם הבדיקות מושפעות מטיפולי פוריות כגון תרופות הפוריות: Decapepetyl Gonal-f Pen Menopur Ovitrelle Enometrin תודה.

מנהל פורום המטולוגיה