בדיקות דם לאחר ניתוח חניכיים מורכב כולל שתלים בכל הפה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

19/08/2017 | 19:22 | מאת: שרה

הופנתי לבית החולים לאחר הטיפול הנ"ל בעקבות כאבים חזקים פצעים בפה ושפה עליונה של הפה אשר נשמטה ימינה ועשו לי בדיקות דם ו _ C.T מח וא.א.ג בבדיקות דם היו לי כמה תוצאות בהמטולוגיה לא ברורות כמו למשל : LI 2.48 HDW 2..24 MPXI* - 1.3 ועוד תוצאות שהיו גבולויות עד גבוהות כאשר במרץ השנה עברתי בדיקות והכל היה תקין. אודה על תשובתכם בנוגע לנ"ל והאם זה קשור לנתוח המורכב אשר עברתי לפני כשבועיים תודה מראש ושבוע טוב שרה כהן

על פי הרשום בשאלה לא ניתן לדעת על אילו בדיקת דם מדובר וסבירות גבוהה כי לתוצאות הללו אין משמעות- מדובר במידע חלקי בלבד. בעיקרון כדי להעריך אם יש בעיה המטולוגית יש לראות את כל ספירת הדם.

מנהל פורום המטולוגיה