ספירת דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

18/08/2017 | 13:14 | מאת: אייל

שלום גיל 45 אני אחרי שנה של ירידת משקל לא מוסברת של כמעט 10 אחוז ורזה מאוד. לא נמצאה הסיבה במגוון בדיקות דם. ספירת הדם תקינה ודומה לעבר. גם כל יתר בדיקות הדם. שקיעת דם = 6. דם סמוי תקין. CT בטן תקין. במשך 20 שנה רמות האיזונופילים אצלי עמדו על 0.1-0.2 בשנה האחרונה, בכ 6 ספירות דם, רמות האיזונופילים הן כ 0.4 K/UL יש עלייה של יותר מפי 2 ברמות האיזונופילים מה יכול להיות ההסבר לעליה באיזונופילים? האם זה דורש בירור מסוים? האם זה יכול אולי ללמד מה הסיבה לירידת המשקל? תודה רבה

הרושם שלי שהאיאוזינופילים בטווח התקין ולכן אין צורך בבירור-בהסתייג שלא ראיתי את בדיקת הדם.

מנהל פורום המטולוגיה