הפלות חוזרות אניטרומבין 3 נמוך

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

11/08/2017 | 12:18 | מאת: אתי

הפלןת חוזרות קרישיות יתר נבדקו כל הפרמטרים נמצא אנטי טרומבין 3 70 %. אני שבוע הריון 5 מקבלמת קלקסן 40 mg האם יש צורך גם בטבפירין גם מקבלת בעבר היה לופוס אנטיקואגולנט חיובי היום תקין

יש לוודא כי בדיקת אנטיטרומבין לא נלקחה תחת קלקסאן כי קלקסאן גורם לירידה ברמות אנטיטרומבין. ההחלטה על הטיפול במדללי דם בהריון היא מורכבת ודורשת הכרות עם ההיסטוריה הרפואית, המשפחתית ובדיקות דם קודמות כך שקשה לתת עיצה דרך הפורום. לציין כי הקשר בין אנטיטרומבין נמוך להפלות חוזרות אינו חד משמעי.

מנהל פורום המטולוגיה