טסיות נמוכות בדם בין 10-20

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

27/06/2017 | 00:23 | מאת: יגאל

אם נתקלת כבר בפתרון של שילוב של לקיחת 2 סטרואידים היה יעיל בבחינת עוצמת השילוב עולה על סך מרכיביו?

אני מניחה שמדובר על ITP, לא מקובל לתת שני סוגים של סטרואידים במקביל בטיפול בטרומבוציטופניה אימונית. בדרך כלל בוחרים בין פרדניזון או דקסמתזון. במידה וסטרואידים לא עובדים יש אופציות טיפוליות אחרות.

28/06/2017 | 10:20 | מאת: יגאל

לא שאלתי מה מקובל.אני מקבל מהרופאים כאן את מה שמקובל...אני מחפש מעין פתרון קוקטייל /מחוץ לקופסא.פרסי נובל רבים ניתנו לאנשים שפשוט ניסו דברים חדשים..תודה בכל אופן

בהצלחה.

מנהל פורום המטולוגיה