בולות בריאות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

22/01/2004 | 17:57 | מאת: תותי

שלום לפני כחודש היה לי פנאומוטורקס ספונטני, בעקבות כך עשיתי CT חזה ונראה כי יש לי בולות הריאה ימנית. מה זה אומר ומה הטיפול? תודה מראש

23/01/2004 | 18:07 | מאת: איריס

שלום, שמי איריס וראיתי את הודעתך אני בת 32 ובפעם הראשונה שהיה לי פנאומוטורקס (חזה אויר) היתה לפני 4 שנים רציתי לשאול אם היתה אצלך התערבות כירוגית (נקז) אושהחור נסתם לבד אם את/ה רוצה עוד מידע אשמח לעזור לך. מאז היו לי עוד 4 מקרים......... דרך אגב מבחינה סטטיסטית זה קורה לגבוהים ורזים ומעשנים ביי איריס

23/01/2004 | 19:17 | מאת: תותי

היי איריס ותודה הייתה התערבות כירורגית, נקז. מדוע זה חוזר? ואני לא מעשנת ומעולם לא עישנתי

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה