הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

01/10/2004 | 12:51 | מאת: דני דביר

שלום שמי דני. גיל 26. אני רץ הרבה. לפני 5 שנים התחילו לי הפרעות קצת בקצב והקרדיולוג שבדק אמר שזה "פעימה מוקדמת" ושאין לזה משמעות. עשו לי אז מספר בדיקות - אקו, הולטר, ארגומטריה. רציתי לדעת האם פעימות מוקדמות אלה יכולות להזיק או לפגוע בכושר ? אם לעתים בזמן שאני רץ יש לי פעימות חסרות האם זה לא פוגע בביצועי הריצה? מה הכמות בדקה שהיא סבירה? יש לי בדרך כלל 2-3 בדקה אבל לעתים אפילו 10-12 פעימות חסרות בדקה, במיוחד אחרי ריצה. המון תודה!! דני

03/10/2004 | 09:32 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

שאלתך צריכה להיות מופנית לפורום קרדיולוגי

20/01/2005 | 17:15 | מאת: דינה מדמון

אני בת 53 סובלת מהפרעות קצב. הקרדיולוג שלי נתן לי תרופה בשם "טמבוקור" 50 מג' 2 ביום . רציתי לשאול מה התועלת בתרופה זו? ומהן תופעות הלואי ? תודה

20/01/2005 | 19:35 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

השאלה צריכה להיות מופנית לפורום קרדיולוגי

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה