לחץ דם(??)

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

08/09/2004 | 03:41 | מאת: yb

אני, בחור בשנות העשרים, סובל לפעמים בשעה שאני רץ, מתחושה שהדם "יורד" מהראש- ותחושה שהראש, ולעיתים גם הידיים, "נרדמות". כל זה מתרחש כשאני רץ זמן ממושך (יחסית-מעל 10 דקות) ומגיע לידי מאמץ גדול. כמו כן, מתלווה לכך תחושת עירפול כללית עד כדי קושי ממשי בהמשך הריצה. ברצוני לציין ששרתתי בצבא ביחידה קרבית והסתדרתי שם עם הריצות והמסעות הארוכים, למרות שסבלתי מהקשיים ומהסימפטומים שהזכרתי. אבקש לדעת האם יש מקום לדאגה בעניין זה. בתודה מראש.

08/09/2004 | 07:40 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

התלונות שאתה מתאר יכולות להיות חסרות או בעלות משמעות. מהנתונים שתארת קשה להגיע למסקנה פרט לעובדה שמומלץ כי תפנה לרופא המשפחה שלך לצורך בדיקה והחלטה אם יש צורך בברור נוסף.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה