זכויות לאחר התקף

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

25/08/2004 | 04:25 | מאת: גי"גו -gigo

עברתי לאחרונה התקף לב -אוטם שריר הלב - ובעיקבות כך גם צינתור .. אבקש לדעת איזה זכויות מגיע לי ? ממכבי !!! מס הכנסה !!! ביטוח לאומי !!! ארנונה !!! הייתי מאושפז בבית החולים 11 יום לאחר מכן שבוע בבזל בהחלמה . שמעתי שאומרים שמעל 8 ימי אישפוז מגיע מגיע חוץ מהחלמה גם הבראה. אם כן כמה למה ואיך? כמו כן עשו לי סטנד סייפר והיתחייבתי לשלם 2700$ עכשיו במכבי אומרים שאין להם הסכם עם בית חולים בלינסון לכן הם לא מוכנים להחזיר את הכסף -אבל הובלתי באמבולנס בהתקף ואיש לא שאל אותי לאן אני רוצה להגיע . אודה על תשובות עינייניות בדוקות ונכונות - תודה

28/08/2004 | 03:50 | מאת: gigo

30/08/2004 | 16:03 | מאת: מרים אשר

עליך ללכת לביטוח לאומי עם מכתב השיחרור מבית החולים ולבקש וועדה רפואית לנכות עבור מס הכנסה. הוועדה בתשלום עד כמב שידוע לי. עם אותו פתק עליך לגשת למס הכנסה לקבל פטור / החזר מס הכנסה.את הפטו אתה לוקח למעביד שלך. הבראה מגיע גם אחרי התקף לב: הקופה משלמת חצי והמשלים משלם חצי. זכויות בדיוק יש לברר בקופה. בקשר לשייפר, עליך לברר בהסכם של המשלים מה בדיוק הזכויות ואם באמת אתה יכול לעשות בבית חולים מסוים. כפי שאמרתה, לא שאלו אותך לאיזה קופה אתה שייך או לאיזה בית חולים אתה רוצה להגיע. לא שאלתה, אבל מגיע לך החזר 90% על האמבולנס מהקופה. גש עם הקבלה לסניף שלך.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה