גידול בבלוטת התימוס!

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

24/08/2004 | 13:29 | מאת: חגית

שלום לך דוקטור!! לאחוי התגלה גידול בשם טימומה בבלוטת התימוס היא היתה אמורה לעבור את הניתוח ב 26/8 אבל ערכו לה בדיקות דם ואמרו לה שהיא עדיין לא מוכנה וחלשה אז הניתוח יבוצע ב 29/8 יום ראשון בעזרת השם. רציתי לדעת האם הניתוח מסוכן? האם הניתוח ישפיע עליה לטובה??? האם הוא יעזור? אם תוכל לתת לי קצת אינפורמציה על עוד חולי שאתה מכיר שעברו את הניתוח שחולים במחלה מיאסטניה גרביס ועכשיו הם מרגישים יותר טוב אני מאוד אודה לך אם לא אז לפחות תענ לי על השאלות ששאלתי אותך ... תודה.. חגית

29/08/2004 | 18:42 | מאת: רונה

חגית שלום, גם אני חליתי בטימומה, עברתי ניתוח להוצאת הגידול, ולאחריו עברתי טיפול כימוטרפי ולאחריו הקרנות, נכון להיום אני כבר 4 שנים לאחר הניתוח וסיום הטיפולים. היום אני במעקב תקופתי. אם תרצי פרטים נוספים, אשמח לעזור. המייל שלי: [email protected] מקווה שאחותך תחלים מהר, ושתעבור את התהליך בקלות. רונה

21/07/2005 | 17:53 | מאת: לירון

שלום שמי לירון אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי לאימיל מדיע בנושא של המחלה טימומה

22/08/2014 | 17:29 | מאת: dogood

לפני כ- 5 שנים נותתי להוצאת תימומה בבית החזה. לאחרונה נמצאתי חולה בלימפומה תאי T . האם קיים קשר ידוע בין השתיים? תודה

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה