חור בריאה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

04/08/2016 | 02:50 | מאת: דורון

אני בן 18 ולפני חודשיים הגעתי לבית חולים עם חור גדול בריאה וחזה אוויר בלחץ!! הייתי מאושפז שבוע וחצי עם נקז אחרי שבוע וחצי שלא נסתם החור עם נקז החליטו לעשות ניתוח הייתי עוד שלוש הרבה ימים אחרי הניתוח שוחררו אותי עברתי אחרי זה כמה בדיקות ואחרי חודשיים אמרו שהריאה התפשטה לגמרי והכל בסדר ואני הייתי מעשן עד היום שהתאשפזתי ועבר חודשיים ואני עוד לא עישנתי רציתי לדעת על אני יחזור לעשן הנזק יהיה יותר גדול מהאנשים אחרים שמעשנים אם הריאה רגישה יותר

14/08/2016 | 08:59 | מאת: ד"ר איתן שניר

ללא ספק חזרתך לעישון,איננה מומלצת לאחד כמוך שכבר סבל מבעייה ראתית,שהייתה . ממליץ לך בחום ,להמנע מעישון.

16/09/2016 | 18:44 | מאת: דורון

זה נזק לטווח ארוך או שזה יהיה נזק מידי??

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה