ניתוח חוזר של מסתם מיטרלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

30/06/2016 | 16:44 | מאת: יוסי

לפני 10 שנים עברתי ניתוח לתיקון מסתם מיטרלי בחתך זעיר. לאחר בדיקות אקו במאמץ שעשיתי לאחרונה,מסר לי הקרדיולוג שיש דליפה קשה ושצריכים לחזור לניתוח נוסף לתיקון או להחלפת מסתם. שאלתי היא:האם ניתן לנתח בשנית בחתך זעיר או שחייבים לנתח דרך פתיחת עצם החזה?

12/07/2016 | 12:08 | מאת: ד"ר איתן שניר

בד"כ ניתוח שני , ייעשה בגישה המקובלת יותר, חתך רגיל. השאלה החשובה , היא לא אורך התחתך, אלה האם תהייה אפשרות לתיקון חוזר או להחלפת המסתם הפעם , זו השאלה,

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה