שחקני תאטרון

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

02/08/2004 | 10:26 | מאת: אורי

נניח שישנו שחקן תאטרון שמשחק תפקיד אופי, הגורם לכך שבכל ערב הוא עולה לבמה ובמשך שעה צועק וצווח או בקיצור עצבני יתר על המידה. האם המח/הנפש שלו עושה את ההבחנה בין המצב המלאכותי שבהצגה, לבין המצב בו היה נתקל אותו שחקן בסיטואציה דומה בחייו? האם השחקן לא יכול להיפגע ? הרי הוא לא באמת עצבני - זו רק הצגה - והשאלה היא האם הגוף שלו או המצב המנטלי שלו "מודע" לעניין זה.

23/08/2004 | 17:56 | מאת: לביבה

אם הוא שחקן טוב אני מכירה שחקן שהפסיק לשחק בגלל בעיות לב אבל לא בגלל המשחק אלה בשל ההתרגשות והמתח שלפני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה