חזה אוויר ספונטני

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

14/06/2015 | 14:13 | מאת: דודי

אני בן 25 לפני כ3 חודשים היה לי חזה אוויר בריאה שמאל התאשפזתי עם נזק לכמה ימים לאחר מכן שוחררתי. כמובן שהפסקתי אימונים וטיסות והכל. לפני כשבוע חזר לי באותו הצד ונכנסתי לניתוח שבו עשו לי חתך מתחת לבית השחי הכניסו סוג של מצלמה וגם חתכו לי את הפיסגה של הריאה איפה שהייתה הבועה. כרגע אני מתאושש השאלה שלי אם בזמן הקרוב אני אוכל לחזור לחדר כושר להרים משקלים ולטוס כמו פעם? כמובן שלא מייד אבל השאלה אם אני אוכל .

18/06/2015 | 22:17 | מאת: ד"ר איתן שניר

דודי שלום רב, על פי מה שאתה מתאר אין שום מניעה לטיסה או לחזרה לפעילות גופנית מלאה לאחר תקופת החלמה של כחודש. הטיסות המסחריות הינן מדוחסות ולכן אין בעיה של שינוי לחץ משמעותי. לגבי פעילות-ניתן לחזור בהדרגה לפעילות גופנית לאחר ההחלמה מהניתוח. רפואה שלמה, ד"ר איתן שניר.

27/08/2015 | 10:55 | מאת: ד"ר איתן שניר

שאלתך הובנה , אנו ממליצים לחולים שעברו ניתוח דומה , לחזור לפעילות מלאה תוך חודש ובצורה הדרגתית כמובן .

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה