לאחר ניתוח להזעת יתר בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

04/03/2015 | 11:54 | מאת: אפי

שלום, הבן שלי עבר ניתוח להזעת יתר בכפות הידיים לפני שנתיים (בגיל 15). בהתחלה הכל היה נפלא אבל אחרי שנה בערך חזרה ההזעה. אמנם לא בכמויות מטורפות כמו שהיה לפני הניתוח אבל עדיין... קצת מאכזב. הרופא שניתח אותו היה מאוד מופתע מהעניין ואמר כי אין מה לעשות וכי אין סיכוי לניתוח חוזר. האם אכן כך הם פני הדברים? תודה

09/03/2015 | 12:20 | מאת: ד"ר מילטון סאוטה

שלום רב, יש סיכוי לניתוח חוזר למרות שהניתוח יותר קשה למנתח עקב הידבקויות שנוצרו בין הריאה לאיזור הניתוח מוזמן לייעוץ במרפאתנו בבית חולים בילינסון בברכה, ד"ר מילטון סאוטה

10/03/2015 | 11:02 | מאת: אפי

בוקר טוב ד"ר סאוטה אשמח להגיע אליך להתייעצות (אני מבינה שההתייעצות היא באופן פרטי וכרוך בתשלום) האם ידוע לך אם יש החזר מקופ"ח מכבי? תודה

10/03/2015 | 11:02 | מאת: אפי

בוקר טוב ד"ר סאוטה אשמח להגיע אליך להתייעצות (אני מבינה שההתייעצות היא באופן פרטי וכרוך בתשלום) האם ידוע לך אם יש החזר מקופ"ח מכבי? תודה

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה