החלפת שסתום האורטלי בשיתה PORT ACCESS

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

11/11/2014 | 16:44 | מאת: יעקוב

שלום רב. יש לי מסתום האורטלי מולד עם שני קרניים. לפני 5 שנים עברתי הנדוקרדית. היום פתיחה של מסתום 0.9 סמ מרובע ו 0.4 קוטר. במכון לב רמבם מדברים על החלפת שסתום עד שנה- שנתיים. אני מבקש המלצה על החלפה בשיתה זהירה PORT ACCESS. איפו אחי מומלץ לעסות נתוח ו שם של מומחה בתחום הזה. תודה מראש. יעקוב.

12/11/2014 | 12:36 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, הגישה הזעיר פולשנית שאתה מדבר עליה יכולה להתבצע במספר מרכזים בארץ כולל המחלקה לניתוחי לב בבילינסון. התיזמון וההחלטה על הניתוח היא של הקרדיולוג המטפל בברכה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה