LDL

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

16/08/2014 | 00:43 | מאת: נתן

שלום בן 55 קיימת היצרות בקרוטיס 25% מעקב שנתי הראה יציבות ללא שינוי עד כה.אני לא יודע אם יש היצרויות נוספות אחרות, מטופל בסימבסטטין 20 מיקרופירין 75 טריטייס 5 פעמיים ליום ו 12.5 דיזוטיאזיד במעקב ערכי השומנים אחת לחצי שנה תמיד היו לי ערכי LDL בסביבת 69 אבל בבדיקה האחרונה התקבל ערך של 87.9 משום מה הערך עלה ללא ששיניתי משהו אני חושש מהחמרת ההיצרות אם הערך הנוכחי ישאר, במיוחד ששמעתי שמחקרים מראים שרק ערך נמוך מ70 מונע החמרת היצירות קיימת מה לעשות?

16/08/2014 | 21:41 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, את השאלה יש להפנות לפורום קרדיולוגיה או כלי דם בברכת בריאות שלמה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה