שאלה דחופה מאוד

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

05/07/2014 | 22:20 | מאת: שלי

שלום רב, לפני שבוע נודע לי על שינוי במסתם האאורטלי שקיים אצלי כבר שנתיים הוא נעשה במצב יותר קשה 0.74 סמ"ר. אני אמורה לטוס ביום שלישי 8.7.14 לבורגס לנופש שנקבע מראש ואני לא יודעת מה לעשות האם לטוס או לא? והאם אני מסכנת את עצמי בנסיעה כזו? אני מרגישה בסדר אני לא מרגישה שיש לי שינוי בתפקוד אומנם קצת קשה לי בעלייה אבל בסהכ אני בסדר. מה שקורה לי עכשיו שאני בלחץ נוראי מהחשש בהמשך. אודה לכם על תשובתכם המהירה

06/07/2014 | 09:07 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, לפי התיאור הקצר מדובר בהיצרות במסתם האאורטלי שהולכת ומחמירה. את השאלה יש להפנות לפורום קרדיולוגיה באופן כללי - על מנת לדעת אם את מסכנת את עצמך יש לדעת יותר פרטים על המצב הכללי. כאמור - ממליץ על פניה לפורום קרדיולוגי בברכה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה