מיטרלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

23/05/2014 | 18:05 | מאת: רומי

שלום. בת 60. עברתי לפני כשש וחצי שנים ניתוח לתיקון מסתם מיטרלי. ניתוח מורכב מאד בהצלחה. אתמול התאמצתי מדי ברכיבה על אופניים. וכן הייתי נרגשת מאד מסיבה כלשהי. יומיים קודם היה לי וירוס כלשהו. כאבו לי הרגליים העיניים. ובחילות. היום חשתי מספר פעמים מעין קפיצות. מלחיץ. האם יתכן שמצב המסתם הורע מאחת הסיבות הנל? תודה רבה.

26/05/2014 | 19:48 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, האם ב"קפיצות" את מתכוונת לדפיקות לב? בכל מקרה, לא נראה כי מצב המסתם יוחמר על ידי אחד מהאירועים שאת מתארת. חשוב להדגיש כי יש להקפיד על מעקב קרדיולוגי מסודר גם לאחר ניתוח לתיקון המסתם בברכה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה