פנאומוטורקס לאחר ברונכוסקופיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

20/05/2014 | 04:20 | מאת: מאיר

לפני 3 ימים עברתי ברונכוסקופיה עם ביופסיות. כשעתיים לאחר הבדיקה נמצא לי פנאומוטורקס שהצריך נקז חזה ליממה. אני מרגיש מצויין, ללא הנקז, כל סימנים אבל יש לי כרטיס טיסה קצרה לאירופה. האם אני יכול לטוס תוך יומיים או חובה עלי לדחות הטיסה ולמה? תודה רבה מאיר

21/05/2014 | 13:43 | מאת: ד"ר מילטון סאוטה

שלום רב, עדיף להמתין לפחות שבועיים בין הברונכוסקופיה והפנאומוטורקס לבין נסיעה לחו"ל. ייתכן כי הפגיעה בריאה לא הבריאה לחלוטין מה שמעמיד אותך בסכנה בזמן הטיסה בברכה, ד"ר מילטון סאוטה

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה