בי קספיד אורטיק וולב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

28/04/2014 | 14:57 | מאת: אלי

שלום, לביתי (בת 19) יש ביקספיד טופלה בנורמיטן וכעת בהפסקה בנטילת התרופה עקב עייפות יתר. ביתי פנתה למכון פרופורציה להסרת שיער בלייזר ונאמר לה שלא כדאי לה לעבור טיפול שם עקב בעיתה הרפואית ונטילת התרופה )יתכן שתצטרך להמשיך לקחת אותה תוך 2-3 חודשים והטיפול בלייזר נמשך כמה חודשים) האם הבעיה הלבבית אכן עלולה לגרום לבעיה כלשהי בטיפול בלייזר?

29/04/2014 | 20:40 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, לא ידוע לי על קשר בעייתי בין מסתם דו עלי לבין הסרת שיער בלייזר. בכל מקרה חשוב להמשיך במעקב קרדיולוגי מסודר בברכה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה