תוצאת בדיקת אקו-דופלר

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

01/01/2014 | 01:28 | מאת: יעל

בעלי בן 62 לפני שנתיים עבר צינתור. הוא גם סוכרתי 2. היום תוצאה של אקו לב: אאורטה מורחבת 45 מ"מ. המסתם האאורטלי: עלים מעובים ומעט מסוידים ללא הגבלה במפתחם. הפרעה דיאסטולית דרגה 1. היפרטרופיה קונצנטרית. בכל המסתמים יש דליפה מזערית. השאר תקין. מה דעתכם על הנ"ל. אודה על עזרתכם.

19/01/2014 | 12:57 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, סליחה על העיכוב בתשובה הממצא הנ"ל דורש מעקב תקופתי של אקו לב ובדיקת CT של החזה. ניתן לבצע את המעקב במרפאת האאורטה במוסדנו - טלפון לקביעת תורים - 03-9376666 בברכה ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה