חזה סנדלרים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

18/12/2013 | 18:21 | מאת: איתי

שלום, אני בן 15 וסובל מחזה סנדלרים. הבנתי שהדרך היחידה לטיפול היא ניתוח. במידה וזה נכון, האם תוכל לתאר לי את הליך הניתוח, אורך השיקום וההשלכות הגופניות? תודה רבה

19/01/2014 | 14:46 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, ניתוח של "חזה סנדלרים" מתבצע היום בשיטה אנדוסקופית עם הכנסת מוט מוט ברזל מאחורי עצם החזה שמכופף את העצם החוצה. משך הניתוח כארבעים דקות, ומשך האישפוז כ-3-4 ימים קוראים לניתוח על שם NUSS PROCEDURE ואתה יכול לראות את ביצוע באינטרנט הניתוח לא מבוצע במחלקתנו אלא במחלקה לכירורגיה כללית בבית חולים שניידר על ידי פרופ' נפתלי פרוינד בהצלחה

27/03/2014 | 09:49 | מאת: אמא

בלתי אפשרי לבצע את הניתוח בבי"ח שניידר, יש כל הזמן דחיות מסיבות שונות מטעמם. מציעה לך לחפש בי"ח אחר ומנתח אחר.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה