פנאומוטורקס

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

08/12/2013 | 21:31 | מאת: אנונימי

היי,אני בן 13 והי לי 4 מקרי פנאומוטורקס בצד ימין בשנה האחרונה.בפעם השניה עשו לי ניתוח פלאורודזיס וזה חזר לאחר 8 חודשים זה חזר ואז עשו לי בולקטומי עם טלק.השאלה שלי היא מה הסיכוי שהפנאומוטורקס יקרה בצד שמאל שכאמור לא היו לי מקרים של חזה אוויר בו. בתודה מראש קיריל

09/12/2013 | 11:39 | מאת: ד"ר ארז שרוני

כן.

09/12/2013 | 11:37 | מאת: אנונימי

היי,כנראה שלא הבנת את שאלתי,שאלתי היא מה הסיכויי באחוזים שמקרה פנאומוטורקס יקרה בצד שמאל (בצד שמאל לא היו לי מקרי פנאומוטורקס,היו לי 4 הישנויות בצד ימין) בתודה מראש אנונמי

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה