אורתה עולה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

22/07/2013 | 15:08 | מאת: דיצה זמיר

אבקש לקבל הסבר על מהות האורטה העותה - בעלי אמור לעבור ניתוח הרניה ולכן נשלח לבדיקות שונות - בדצמבר השנה הוא עבר ניתוח ארמונית ואז התגלתה אורתה בגודל 4סי ועכשיו לקראת הניתוח של ההרציה האורטה גבר 5סי הרופא שלח אותנו למנתח לב אצלכם כדי לקבל אישור על הניתוח ועל נסיעה קצרה לחו"ל. בעלי בן 81 ומתפקד בכושר מלא - מה דעתכם

23/07/2013 | 11:55 | מאת: ד"ר ארז שרוני

אבי עורקים מורחב לכדי 5 ס"מ בקצב התרחבות כפי שאת מתארת - מצריך התייחסות. הערכה וטיפול דרך מרפאת אבי עורקים - בהקדם האפשרי. בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה