קיו פיבר

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

07/05/2013 | 13:03 | מאת: ע

אני בן 39 ,לפני כשלוש שנים אובחן אצלי קיו פיבר ומאז אני מטופל בכדורים כפי שהומלץ, לפני כשנה ירדו עברתי ניתוח להחלפת מסתם , שהיה פגום כתוצאה ממום מולד, וגם מהחיידק. הסרולוגיה לקיו פיבר ירדה, אך עכשיו, לאחר כשנה עלו המספרים שוב, הזיהומולג שלי לא ממש נתן הסבר מה עושים הלאה, מה עלי לעשות?

09/05/2013 | 00:19 | מאת: ד"ר ארז שרוני

החשוב ביותר , זיהומית, לשלול מקור חדש - מומלץ אקו ואפילו TEE לשלול מקור לבבי חדש אלא אם אין קליניקה לבבית תומכת. בכל מקרה - התיעצות עם הקרדיולוג המפנה בשיתוף עם הזיהומולוג - יכוונו ויתוו תוכנית פעולה. בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה