הסרת המחיצה התת אאורטלית

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

17/04/2013 | 23:04 | מאת: ציפי

אני בת 55 וקיבלתי המלצה לעבור "ניתוח להסרת המחיצה התת אאורטלית תוך מוביליזציה של הטריגונים". אני מאוד חוששת מהניתוח ודוחה את קיומו, ולכן חשוב לי לדעת מה הסיכונים בניתוח כזה ? מה השלכות אם לא אבצע את הניתוח ?

20/04/2013 | 13:24 | מאת: ד"ר ארז שרוני

החשש מובן ולגיטימי, אולם אסור לתת לחשש, מוצדק ככל שיהיה, להשפיע על ההחלטות האסטרטגיות. הצעתי - היפגשי עם הרופא מנתח העלי את כל התהיות והחששות ובטוחני שבתום ההליך חששך יפוג . בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה