פקטוס אקסקבטום

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

29/10/2012 | 21:53 | מאת: אורלי

שלום, אני בת 26 ויש לי חזה סנדלרים שבגלל הגיל שלי לא ניתן לנתח בבית חולים אלא רק באופן פרטי. מכיוון שהניתוח לתיקון הפגם מאוד יקר ובכל מקרה לדברי הרופא אצטרך לעבור עוד ניתוח לתיקון אסימטריה מאוד גדולה שיש בין השדיים רציתי לשאול האם ניתוח הגדלת חזה יכול להוות פיתרון טוב... תודה מראש

02/11/2012 | 13:09 | מאת: ד"ר ארז שרוני

אורלי, לא ברורה לי ההנחה של הפרטי/הציבורי והגדלת החזה. הצעתי: צרי קשר ישירות עם מרפאת ניתוחי חזה במחלקתינו: 03-9376706/8 ד"ר גלילי או ד"ר סאוטה אני משוכנע הפתרון ימצא. שבת שלום, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה