ריאה אחת

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

06/03/2012 | 18:20 | מאת: הודייה

שלום לכם מומחים יקרים בעלי עבר ניתוח לפני 7 שנים וכרתו לו ריאה. היום הוא חי טוב עם זה אומנם עם כדורים אך ללא מגבלות. האם הוא יכול לטוס? ואם כן כנמה זמן לטיסה? והאם ישנם מגבלות כל שהם? צריך לדאוג למשהו ? נשמח מאוד מאוד אם נקבל תשובה ומדוייקת.

07/03/2012 | 23:08 | מאת: ד"ר רונן גלילי

הודייה שלום, באופן ככלי לא צריכה להיות מגבלה בטיסה לאחר כריתת ריאה, בייחוד אם עברו כבר מספר שנים ואין מגבלה בתפקוד היום יומי. ממליץ בכל מקרה להיוועץ ברופא ריאות, רצוי במי שמכיר ועוקב אחריו. בברכה, דר גלילי

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה