ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

14/02/2012 | 10:32 | מאת: סמי

אבא שלי עבר לפני חצי שנה ניתוח לתיקון מסתם מיטרלי והניתוח נכשל. כעת יש לו דליפה בחומרה קשה והלב בתפקוד של 35%. אמרו לו שעליו לעבור ניתו חוזר להחלפת מסתם. מה סיכויי ההצלחה? כמה זמן הוא ישהה בבית חולים וכמה זמן ההחלמה? האם זה לא מסוכן מידי לעבור ניתוח חוזר לאור זאת שתפקוד הלב ירד אחרי הניתוח שנכשל?

19/02/2012 | 14:30 | מאת: ד"ר ארז שרוני

סמי שלום, מתנצל על האיחור בתשובה,אולם: כל התשובות לשאלותיך (הראויות) נמצאות בדו שיח עם הרופא המטפל/המנתח. נשמח לעמוד לשירותך בעת הצורך בברכה, ד"ר ארז שרוני

10/03/2012 | 09:57 | מאת: אפי

שלום! מי ניתח אותו ובאיזה בית חולים? מאחל לו הצלחה ובריאות.

13/03/2012 | 20:03 | מאת: אפי

שלום! מי ניתח אותו ובאיזה בית חולים? מאחל לו הצלחה ובריאות.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה