חזה יונה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

19/01/2012 | 18:28 | מאת: גיל

שלום ,אני בן 13 וסובל מתופעת "חזה יונה". ברצוני לשאול האם יש טיפול אלטרנטיבי לתופעה מלבד ניתוח? ובאם לאו , האם בגילי הצעיר הנני יכול לעבור ניתוח בנושא(שמעתי שאת הניתוח יכולים לבצע רק מגיל מסוים). תודה מראש

13/02/2012 | 22:12 | מאת: דור

גיל שלום,אני רק רוצה לומר לך שאני הייתי בגילך גם לי היה חזה יונה והרגשתי מוזר אם זה מבחינת ללכת עם החברים בבית הספר לבריכה והם צחקו על זה כיוון שבגילאים אלו תמיד מחפשים על מה לצחוק,ואני רוצה לומר לך שרק בגלל הסיבה הזו רציתי לעשות ניתוח,וכשהבנתי שזה מסוכן אז וויתרתיעלזה,ושגדלתי אם זה בתיכון או בצבא אנשים הרבה יותר בוגרים ואוהבים אותך איך שאתה והיום אני עוד מעט בין 30 ויש לי חברה ובקושי שמים לב לחזה היונה כיוון שהגוף משתנהומגיע השלב שבקושי רואים את זה. אז אם מפריע לך מה אנשים חושבים על זה אז תדה שזה זמני ויעבור וחבל להסתכן בשביל אחרים,כיוון שזה לא מפריע בריאותית אלה רק מבחינה אסטתית.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה